Aduna langa tine oameni care nu-ti citesc blogul

by BloggerIn on February 5, 2012

Articol dedicat bloggerilor si celor care nu citesc bloguri (nu ma intreba cum pot sa dedic un articol pe blog celor ce nu citesc bloguri, ca nu stiu).

Cred ca in blogging trebuie sa ai mai multe masuri pentru a te evalua. O data este masura celorlalti bloggeri, pe de alta parte este masura celor care te citesc iar alta este masura celora care nu te citesc.

Ce?!

Ei bine, da. Se poate ca cineva nici sa nu-ti fi citit blogul si sa-ti zica niste informatii destul de interesante despre tine. Pina la urma, in ansamblu, nu blogul este piesa de rezistenta a vietii tale ci piesa principala esteā€¦ insasi viata ta. Blogul este doar o parte din viata ta, la fel cum scoala sau slujba sunt parti din viata.

Cea mai buna analiza pe care o poti primi este din partea oamenilor care te cunosc, dar totusi nu-ti deschid niciodata blogul sau, cel putin ti-l deschid destul de rar. O analiza buna asupra sanatatii vietii tale o poti gasi in gura celor care te cunosc de suficient timp si pot sa-ti spuna cum s-a transformat viata ta inainte de a scrie un blog si acum, dupa ce intretii un blog.

Esti mai prezent in viata de zi cu zi, sau esti mai prezent pe blog? Esti mai cistigat acum sau inainte? Ce fel de progrese ai facut? Ce lucruri s-au schimbat si nu convin? Erai inainte de nerecunoscut in comparatie cu acum? Probabil la aceste intrebari pot raspunde oamenii care te cunosc bine, dar nu iti citesc blogul. Matusa, de exemplu. Ori bunica. si tatal poate. (da, stiu, nu se incepe niciodata propozitia cu o prepozitie).

Acesti oameni sunt foarte valorosi. Vreau sa am linga mine oameni care nu imi citesc blogul si nu sunt teribil de interesati de ceea ce se petrece zilnic online.

(din nefericire, nu-i pot gasi printr-un anunt pe blog, pentru ca, evident, ei nu citesc bloguri)

Andrei Jitareanu
http://andreijitareanu.ro

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 2 comments… read them below or add one }

Ela February 6, 2013 at 2:33 am

Imi pare tare rau ca ai abandonat blogul

Filme Online November 3, 2015 at 7:54 pm

Gratis pentru toti.

Leave a Comment

Previous post: