Blogging vs Facebook/Twitter

by BloggerIn on August 24, 2011

Am citit astazi pe Daily Blog Tips despre un blogger care a renuntat la a isi actualiza conturile de Facebook si Twitter, motivand ca prefera sa se dedice in totalitate scrierii si publicarii de articole pe propriul blog.

Poate ca nu suna extraordinar (in definitiv e plina lumea de ciudati), dar, pentru mine, decizia lui Hugh Mcleod are sens, pentru ca fac acelasi lucru de mult timp. El spune ca principalul motiv este legat de faptul ca tot ce se scrie pe Twitter sau Facebook nu ne apartine, este continut pe care il cream dar asupra caruia nu avem drepturi si, normal, nici beneficii:

Twitter, Facebook, Foursquare et al… it’s not my content. It’s not your content, either.

Pentru mine, Facebook si Twitter inseamna doar metode de promovare a articolelor. Nimic mai mult! Nu imi aloc timp pentru a socializa sau pentru pentru orice activitate cu caracter personal. Mi se pare o pierdere de vreme. Prefer sa scriu articole, sa le promovez, sa citesc si sa invat lucruri noi. Cred ca este mai productiv.

Sunt curios: Ce parere aveti? Credeti ca timpul pe care il petreceti pe Facebook sau Twitter va foloseste la ceva? Va deranjeaza ca ceea ce scrieti pe Twitter sau Facebook nu va apartine?

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 3 comments… read them below or add one }

Joe August 25, 2011 at 2:17 pm

Twitter folosesc mai intens. Caut doar cateva keyword-uri care mai intereseaza sau h-tag-uri.

Aki August 25, 2011 at 3:47 pm

Spune bine ca nu ne apartin noua postarile, insa pe Facebook si Twitter parca lumea este mai “interesata” de ce scri. Ei acolo petrec timpul de obicei, nu pe site/blog.

iazionutflorin August 25, 2011 at 9:45 pm

BloggerIn am un site nu un blog dar sper sa ma ajuti nu stiu sa administrez pagina de facebook a siteului am incercat articolele tale dar nu ma prea inteleg cu facebooku asta, mai putea ajuta putin terog sa adaugi id-ul c3r3b3l4you

Leave a Comment

Previous post:

Next post: