Cum sa mananci pana nu mai poti si sa faci bani online

by BloggerIn on July 18, 2011

Zilele trecute am citit despre una din cele mai ciudate metode de a face bani online pe care am intalnit-o in ultima vreme. Este vorba despre o femeie care tine o cura de … ingrasare pentru a ajunge cea mai “grea” din lume. Pentru ca lucrurile sa fie si mai ciudate, femeia are multi fani care platesc pentru a o vedea mancand.

Donna Simpson, din Statele Unite (de unde alt undeva?), cantereste 320 de kilograme (vezi mai jos) si se indreapta vertiginos catre 460, pentru a bate recordul mondial.

In plus, a creat un site (OfficialDonnaSimpson.com) unde cei curiosi pot sa o vada, contra unei sume, facand diverse activitati pentru a isi atinge scopul (mancand, facand cumparaturi, etc.).

Probabil va intrebati cine e atat de curios/ciudat/etc. incat sa dea banii pe asa ceva. Potrivit Daily Mail (via DailyBlogTips.com) Donna are peste 500 de subscriber-i care platesc $7.95 pe 3 zile sau $19.95 pe luna. La un calcul simplu asta inseamna $8000-$9000 pe luna, ceea ce e remarcabil.

Pe langa faptul ca povestea este ciudata, trebuie remarcat modelul de business. In engleza se cheama “membership sites”. E vorba de un site-uri care prezinta informatii de care sunt interesate un numar de persoane si care sunt dispuse sa si plateasca pentru aceste informatii. Cheia acestui model este actualizarea permanenta a informatiilor astfel incat utilizatorii sa plateasca in fiecare luna.

Un avantaj major al acestei modalitati de a face bani online este ca nu e nevoie de un numar mare de subscriber-i pentru a obtine venituri decente. Daca pentru a obtine $100 din AdSense e nevoie de mii de vizitori unici, pentru un astfel de site e nevoie doar de cateva persoane interesate.

Din punct de vedere tehnic, nu este deloc dificil de a construi un astfel de site (exista numeroase platforme disponibile, inclusiv WordPress-ul poate fi folosit), asa ca, daca aveti o idee originala, puteti sa dati lovitura :)

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 8 comments… read them below or add one }

FreeSeoDesign July 18, 2011 at 11:39 pm

cred ca nu m-as duce nici pe gratis sa o vad, mi-ar fi frica :D

BloggerIn July 19, 2011 at 5:56 am

@FreeSeoDesign – Si eu ma gandeam la asta :) )

mari July 19, 2011 at 8:37 am

Parafrazand….mai bine sarac si uscat :) )

Zina July 21, 2011 at 8:24 am

Cred că asta intră la categoria “să faci bani din orice”. Ar fi tare dacă, după ce ajunge la apogeu, ar face un membership site în care să arate cum slăbeşte şi ajunge înapoi la greutatea iniţială ! Ăsta ar fi chiar interesant, că, de îndopat, se îndoapă omul şi singur, nu are nevoie de membership sites ! :D

Aki July 21, 2011 at 11:59 am

Fac pariu ca nu apuca 460 de kg. Face bani pentru nepoti, asta daca e cineva suficient de nebun sa stea langa o asemenea persoana

BloggerIn July 21, 2011 at 3:29 pm

@Zina – Intr-adevar ar fi foarte interesant sa faca asta :)

@Aki – Si eu sper ca ii vine mintea la cap intre timp.

flo August 3, 2011 at 2:43 pm

se intreapta spre 460 as in se indreapta spre moarte…crazy people..

Marycix August 24, 2011 at 7:46 pm

Se mai poate misca? Pana la urma o sa ramana doar cu banii!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: