Servicii de construire si promovare a blogurilor

by BloggerIn on April 11, 2011

In ultima vreme am primit mai multe oferte de colaborare de la cititorii acestui blog pe partea de construire si promovare de bloguri. Cum timpul nu imi permite, sunt nevoit sa refuz aceste cereri. De aici se naste urmatoarea intrebare: catre cine sa ii directionez pe doritori? Cum nu sunt un bun cunoscator al pietei locale aceasta intrebare ramane deseori fara raspuns.

Pentru a-i ajuta totusi pe cei interesati, le propun celor care ofera astfel de servicii sau celor care pot recomanda pe cineva sa lase un comentariu la acest articol.

Ar fi ideal si de dorit ca, pe langa link catre site, sa fie adaugate si alte informatii cum ar fi:

- serviciile oferite (de exemplu: instalare si configurare WordPress, customizare tema, design logo, optimizare seo, promovare, etc.)
- experienta in domeniu (poate un portofoliu)
- detalii legate de preturi si modalitati de plata (puteti chiar oferi un discount pentru cititorii BloggerIn.ro :) )

Asadar, o ocazie (unica) de a va promova si de a ii ajuta pe cei care vor sa isi construiasca un blog de calitate.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 8 comments… read them below or add one }

Beta April 11, 2011 at 6:19 pm

Mă, uite o idee destul de bună care ar putea să ajute atât tinerii bloggeri cât și cei mai avansați în domeniu.

Eu, de exemplu, lucrez de aproximativ doi ani cu Wordpress. De-a lungul timpului am creat diferite teme, atât pentru dezvoltarea personală cât și pentru diferiți clienți. Din păcate nu am finalizat încă un portfolio cu care să mă ”laud”.

Cel mai bun exemplu este blogul Gaming Arena.ro, pornit anul trecut, care a avut parte de toată atenția mea. Tema, logo-ul, optimizarea, toate au fost proiectate de mine.

Momentan lucrez pe diferite site-uri de freelancing ca part-time. De obicei plățile le primesc prin Paypal, după ce proiectul este terminat. Și prețurile, partea care interesează pe toată lumea, sunt cât mai accesibile, acestea variind în funcție de complexitatea cerută de client.

În altă ordine de idei, dacă clientul este dispus să angajeze pe cineva part-time atunci poate să mă contacteze pe mail la beta2blog [la] gmail.com

Numai bine!

MeeT April 11, 2011 at 11:52 pm

Felicitari pentru idee, Adi! Si pentru blogul acesta, din care se poate invata mult.
Eu am un portofoliu, dar majoritatea realizarilor – pentru firme – nu le pot face publice din motive care tin de clauze contractuale. Voi da aici un singur link, insa nu este cel mai reprezentativ: bahiachiquita.blogspot.com
Pot insa sa lucrez pentru bloggerii incepatori, cit si pentru cei avansati, fie persoane fizice, fie juridice. Tariful este modic, si tine foarte mult de complexitatea cerintelor, insa ma straduiesc sa-l tin la minim – si reusesc.
Platformele utilizate sunt Blogger si Wordpress, de asemenea Facebook, dintre care o recomand pe prima (!), pentru libertatea de miscare pe care o ofera utilizatorului. Nu inseamna deloc ca neg facilitatile Wordpress!
Poate chiar ne-am putea completa reciproc experientele, prin articole comune, Adi. Ce zici?
Multumesc pentru spatiul de comentariu pus la dispozitie, si iti doresc mult succes, la fel tuturor!

MeeT April 11, 2011 at 11:53 pm

Am uitat sa las o adresa: lotuscustom (a) gmail (.) com

Ela April 13, 2011 at 12:15 pm

Eu ma ocup cu drag de optimizare SEO dar in locul banilor as prefera sa-i zicem un barter de cunostinte. Daca cineva are nevoie de servicii de promovare online si ma poate invata Photoshop, cum sa intocmesc dosare pentru proiecte pentru finantare europeana, sau tehnici de fotografie etc. sunt deschisa la propuneri.

Costin April 13, 2011 at 12:44 pm

As vrea sa pun putin sub semnul intrebarii experienta de blogger, pentru ca faci ceva greseli de scriere, care cred ca te dezavantajeaza. Te las sa le descoperi singur in articolul tau :P

BloggerIn April 13, 2011 at 12:52 pm

@Costin – Poti sa pui sub semnul intrebarii ce doresti tu. Greseli sunt si in acest articol si, probabil, in multe altele. Nu mi-am propus ca articolele pe care le scriu sa fie 100% corecte ci sa transmit informatie care sa fie utila. Daca consideri ca este atat de deranjant, te invit sa vizitezi alte bloguri, cu articole mai corecte si cu proprietari mai experimentati.

alexbidam91 April 19, 2011 at 4:20 pm

costin ce faci in momentul in care la tv vezi un prezentator spune gresit cate un cuvant simplu ? ii putem considera pe acestia fara experienta pentru balbele pe care le scot pe gura ???

Dorin Seceleanu April 19, 2011 at 8:27 pm

BloggerIn,
Mulțumesc pentru ceea ce faci în domeniu. Nu cred că ai comparație prin lumea blogosfîrlei made in ro. Bravo.

MeeT, bine că ți-ai adus aminte.

Ela, încearcă să ne lovești cu o tigaie email-ată, vrem să știm, luminează-ne!

dOmnu cOstin va rog deci pentru ca care se ne iertatzi! ie fotografiea dumneatale?

Aștept datele, mersi….pardon

Leave a Comment

Previous post:

Next post: