Evolutia Algoritmului Google (1999-2010)

by BloggerIn on March 29, 2011

Am gasit de curand o prezentare excelenta facuta de Rand Fiskin, CEO si Co-founder al SEOmoz.com, care explica foarte bine evolutia motorului de cautare Google in ultimii 10-11 ani si care au fost criteriile care au stat la baza stabilirii ierarhilor in rezultatele cautarilor in diferite perioade. In plus, arata care sunt tendintele actuale si la ce ne putem astepta pe viitor.

Prezentarea, pe care o consider foarte utila pentru toti bloggerii, o puteti vedea mai jos sau direct pe SlideShare.com.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 4 comments… read them below or add one }

Florin Druga March 30, 2011 at 1:31 am

Ultimele 3 slideuri nu am mai avut rabdare sa le citesc, dar per total a fost o prezentare faina. Se mentioneaza destul de clar tendinta catre optimizare “sociala”, asa cum a zis si Andrei in guest-post.

BloggerIn March 30, 2011 at 10:02 am

@Florin Druga- Exact. In plus continutul tinde sa devina mult mai important decat optimizarile.

Zina March 30, 2011 at 10:45 am

Foarte interesant si util, dar nu am inteles decat pe sfert. Imaginile se schimba prea repoede si daca mai pui si faptul ca nu stapanesc engleza la perfectie…
Ce buna ar fi o sinteza a acestui material, in limba romana !

BloggerIn March 30, 2011 at 11:44 am

@Zina – Asa e: se deruleaza cam repede. Eu am ales sa dau click manual ca sa le pot urmari. Ar fi foarte utila o sinteza. Din pacate timpul nu ne avantajeaza :)

Leave a Comment

Previous post:

Next post: