Google Feedburner afiseaza statistici in real-time

by BloggerIn on November 2, 2010

Saptamana trecuta, Google a facut public un upgrade pentru Feedburner, care afiseaza statistici in real-time privind numarul de click-uri si numarul de vizualizari a feed-urilor.

Noua interfata, disponibila prin accesarea link-ului http://feedburner.google.com/gfb/, este inca in stadiul de experiment si nu inlocuieste vechea interfata.

Scopurile declarate ale acestei noi abordari sunt doua: afisarea de date in timp real si afisarea de mesaje legate de eventuale probleme cu feed-urile, astfel incat sa poata fi rapid diagnosticate si rezolvate. Probabil ca in faza beta in care se afla proiectul se vor mai adauga si alte functionalitati.

Modalitatea de folosire a statisticilor este sugerata chiar in prezentare, si anume, publicarea unui nou articol pe blog si apoi selectarea optiunii “Last two hours” pentru a vedea accesarile in timp real.

Pentru BloggerIn.ro nu aveam activate statisticile, dar voi experimenta chiar cu acest articol. Dupa publicare, voi vedea care sunt accesarile RSS-ul in urmatoarele doua ore si voi reveni cu un screenshot.

Ati testat noua interfata Feedburner? Cum vi se pare?

Update (2 ore mai tarziu):

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

Leave a Comment

Previous post:

Next post: