Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 11 comments… read them below or add one }

iulianj August 30, 2010 at 3:19 pm

eu am alta strategie: daca la inceput am folosit o metoda asemanatoare cu tine, cu timpul desi aveam peste 500 de followeri ma simteam singur, asa ca am inceput sa urmaresc followeri target-at. nu prea sunt de acord cu axarea pe un singur …subiect si cred ca in timp iti poate dauna, se numeste social media ca sa mai si socializezi :) , eu de exemplu dau unfollow persoanelor care nu publica altceva decat propria reclama… uite un articol legat de followeri pe care l-am preluat de la americani: http://social-media-romania.blogspot.com/2010/07/10-motive-din-cauza-carora-ai-pierdut.html punctul 6 mi se pare relevant pentru ceea ce vreau sa spun :) bafta!

BloggerIn August 30, 2010 at 3:40 pm

@iulianj – Ce rezultate ai folosind strategia de care ziceai? Numarul de click-uri e mai mare?

iulianj August 30, 2010 at 3:59 pm

Numarul de click-uri nu e neaparat mai mare (am doar 1240 de followeri), dar pot sa spun ca rata de RT e destul de mare, numarul de followeri noi e constant si sunt foarte multumit de reactii, fie ele pozitive sau negative. Nu ma intelege gresit, nu spun ca metoda ta este gresita, la urma urmei e chestie de strategie, dar deinde si de la o persoana la alta. Eu stau foarte mult pe Twitter si Facebook si probabil m-as plictisi sa imi autopromovez blogul fara a interactiona cu follower-ii mei :) Tine-ne la curent cu modificarile, personal sunt foarte curios de evolutie!
Numai bine,
Iulian J.

BloggerIn August 30, 2010 at 4:09 pm

@iulianj – Da, e clar optiunea fiecaruia si tine de multi factori. De exemplu, eu nu stau prea mult nici pe Twitter, nici pe Facebook si nici pe alte retele de socializare. Ma rezum sa raspund la comentariile de pe blog si cam atat. Motivul e simplu: din pacate nu am timp.

Oricum sunt curios si ce fac altii, de aceea te-am intrebat de rezultate. Cat traim tot invatam :)

Meneopol August 30, 2010 at 8:36 pm

Frate, e genial ce faceţi voi! Fără mişto! E o artă curată. Mi-aş fi dorit să am minte cît să reuşesc şi eu să-nvăţ chestiile astea dar… nu-mi iese sau îmi iese foarte încet.
Sînteţi geniali, şi Iulianj şi BloggerIn.

BloggerIn August 30, 2010 at 8:51 pm

@Meneopol – :) Nu e vorba de multa minte, ci de munca si rabdare. Tot citind si observand ce fac altii ajungi sa intelegi si sa faci si tu din ce in ce mai mult. E atat de simplu! ;)

Iulianj August 30, 2010 at 11:11 pm

@BloggerIn – munca, rabdare si, poate cel mai important, pasiune, daca iti place un lucru vei retine si vei perfectiona tot ce tine de el. Eu sunt inginer de aviatie, specializat in sisteme de propulsie si poluare fonica si chimica, n-am nici o treaba cu marketing, social media, e doar o placere de a mea :)

@Meneopol – cauta si vei gasi, cere si ti se va da, bate si ti se va deschide….

Meneopol September 3, 2010 at 9:56 pm

@Iulianj – Da, cred că ai dreptate. Pînă acum am tot încercat să învăţ. Cred că mi-a reuşit dar fiecare are limitele lui (minte, vîrstă, etc). Şi am ajuns la concluzia că ar trebui să apelez la cei care se pricep, să am curajul să cer ajutor.

vizy October 6, 2010 at 5:59 pm

misto articolul…am citit, ma ajuta, va multumesc…@iulianj, sunt de principiul ca mai bine cresti usor si bine, decat rapid si prost…mai bine cladesti treptat, cu useri targhetati decat rapid si aiurea…

onlinemmorpg November 17, 2010 at 11:31 am

Eu sunt @onlinemmorpgcom pe twitter.Ultima oara cind am verificat am avut 2613 followeri pe twitter. Folosesc exact aceasi sistem ca si tine dar am un atu in plus. Un as in plus.Folosesc inca un sistem. Unul este twiends.com.Principiul este simplu. Urmeresti persoane pe twitter. Pentru acest lucru primesti puncte care pot fii folosite de alte persoane care sa te urmareasca pe tine pe twitter.Care la rindul lor primesc puncte pentru acest lucru.Este un sistem foarte eficient. ;)

Marian January 8, 2012 at 8:30 pm

multumesc.
Foarte util articolul.!
Spor la treaba!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: