Ce ai nevoie sa inveti despre blogging? [Sondaj]

by BloggerIn on August 7, 2010

Unul din scopurile acestui blog este de a-i ajuta pe bloggerii mai mult sau mai putin incepatori. De cand am inceput sa scriu pe BloggerIn.ro (februarie 2010), am incercat sa abordez subiecte din cele mai diverse, cum ar fi promovarea unui blog, optimizari pentru motoarele de cautare, metode de monetizare, etc.

Acum este randul vostru, al cititorilor acestui blog, sa imi spuneti ce aveti mai mare nevoie sa invatati sau sa stiti. Sondajul pe care il lansez astazi ma va ajuta sa aleg subiecte cat mai potrivite si utile pentru cei care viziteaza acest blog.

Ce ai nevoie sa inveti despre blogging?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...

Daca am scapat ceva in sondaj puteti sa mentionati in comentarii.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 8 comments… read them below or add one }

andrei August 7, 2010 at 8:07 pm

Cred ca toate. Niciodata nu poti stii prea multe lucruri legate de un subiect.

Florin August 8, 2010 at 12:32 am

Stiu ca deocamdata nu e relevant, dar doar doua voturi la “cum sa scrii continut de calitate” ?… Adica sa inteleg “ei” stiu cum sa scrie bine, acum vor doar sa afle cum iese banu’. Sper sa n-am dreptate.

Iulianj August 8, 2010 at 12:44 am

@Florin – iti dau dreptate, “ei” nu isi dau seama ca de la continut porneste totul. Daca ai continut ai SEO, ai cititori => ai bani :D

Continutul e cheia!

Numai bine,
Iulian J.

Florin August 8, 2010 at 12:50 am

Ma intreb de ce nu a fost inclus in sondaj si designul siteului. De multe ori te intorci pentru ca ti-a placut “acel ceva”. Uneori, chiar daca se scrie bine, blogul duce lipsa de un design bun si o functionalitate eficienta.

BloggerIn August 8, 2010 at 7:27 am

@Florin – Foarte buna observatia. M-am gandit destul de mult daca sa introduc si design-ul. Am decis totusi sa pun doar optiunile la care ma pricep :) , adica domeniile in care pot sa ofer ceva de valoare.

Totusi, mi-ai dat o idee. As putea sa gazduiesc articole despre design. Multumesc!

SeeL August 9, 2010 at 9:12 pm

O influenta mare asupra vizitatorului o are si designul, intr-adevar. Poate nu asa mare ca restul mentiunilor tale, insa, pentru a lasa o impresie placuta, design-ul nu trebuie neglijat.

Florin August 10, 2010 at 12:36 am

Eu cand ma gandesc la design ma gandesc si la asezarea in pagina si optimizarea optimizarea cat mai buna a elementelor… Am vazut zeci de bloguri in care filmuletele emblemuite de pe youtube ieseau din pagina, reclamele erau puse aiurea, si tot felul de chestii de-astea. Dar problemele astea apar in mare parte la blogurile de pe blogger.com din cauza templateurilor facute de diferiti indivizi care nu sunt in stare sa le optimizeze cum trebuie.

Iulianj August 10, 2010 at 2:23 pm

@Florin – eu prefer blogger wordpress-ului, mi se pare mult mai usor de folosit, plus ca sa nu uitam ca e sub umbrela google si tind sa cred ca asta are un anumit efect in SEO (e doar o banuiala). La blogger trebuie sa te bagi un pic in setari si iese bine, dar stii tu cum e, ca sa faci ceva bine trebuie sa iti placa si sa investesti timp, multi “bloggeri” fac asta doar asa, nush ca sa fie in trend, sau ca sa se afle in treaba.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: