Rezultate sondaj: Cat castigi lunar din blogging?

by BloggerIn on August 4, 2010

La inceputul lunii iunie am propus un sondaj in care intrebam cititorii BloggerIn.ro cat castiga din blogging. Au raspuns 168 de persoane, din care 75% (126) au mentionat ca nu castiga nimic sau aproape nimic din blogging. E destul de greu de definit ce inseamna "aproape nimic", dar ma gandesc ca se refera la sume mai mici de 10 dolari sau euro pe luna.

Mai important e faptul ca 25% au mentionat ca au castiguri din blogging. Deci se poate! Mai mult, 10 persoane au votat ca au venituri de peste 2000 de euro, ceea ce inseamna un venit consistent. Acesti 25%, adica 42 de persoane, trebuie sa reprezinte un exemplu pentru cei 75% care isi doresc, dar nu reusesc sa obtina astfel de venituri.

Pentru cei care nu reusesc (inca) sa isi monetizeze blogul le reamintesc ca e nevoie de rabdare, perseverenta si continut de calitate, si le recomand sa citeasca din cand in cand articolul 10 metode de a face bani din blogging.

Mai jos puteti vedea rezultatele complete ale sondajului: 

Iti iei laptopul in concediu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...

Ce parere aveti de rezultate? Se pot face bani din blogging?

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 2 comments… read them below or add one }

Tudor August 5, 2010 at 7:14 am

Temelia unul blog este constituita din pasiune si din dorinta de a face bani. Bani poti sa faci din blog doar daca ii permiti pasiunii sa fie pe primul loc.

BloggerIn August 6, 2010 at 10:58 am

@Tudor – Sunt 100% de acord cu tine.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: