Video: Cum sa atragi mai mult trafic de pe Google

by BloggerIn on June 11, 2010

Pe Daily Blog Tips am gasit un filmulet care prezinta o modalitate foarte simpla de a atrage trafic de pe motoarele de cautare (in special Google) prin indentificarea unor cuvinte cheie si optimizarea articolelor pentru acele cuvinte. Folosesc aceasta metoda de ceva timp si pot sa confirm ca da rezultate bune si foarte bune.  

Rezumat:

Pas 1. Deschide Google Keyword Tool.
Pas 2. Introdu unul sau mai multe cuvinte care au legatura cu blogul tau. Poti sa adaugi cuvinte ca "cum sa", "cum", etc.
Pas 3. Sorteaza dupa Global Monthly Search Volume, care arata numarul mediu lunar de cautari dupa acel cuvant cheie sau cuvinte asemanatoare.
Pas 4. Cauta o fraza cu cautari intre 70 si 10000 de cautari pe luna. Important! E indicat sa targetezi o singura fraza cu fiecare articol. Astfel eficienta este maxima.
Pas 5. Pune ca titlul articolului si ca permalink exact fraza, fara alte cuvinte.
Pas 6. Foloseste cuvantul sau fraza de mai multe ori in textul articolului.
Pas 7. Daca ai un blog Wodpress, downloadeaza plugin-ul All In One SEO Pack, pentru a modifica usor tagurile meta ca titlul paginii, cuvintele cheie si descrierea paginii. Descrierea meta este cea care apare in rezultatele cautarilor.
Pas 8. Scrie si publica articole pe alte bloguri (guest posting) si linkeaza catre articol cu exact cuvintele targetate.

Folosind aceasta metoda se obtine o clasare in primele rezultate ale cautarilor si in consecinta se atrage trafic important de pe Google.

Ati folosit aceasta metoda? Cu ce rezultate?

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 11 comments… read them below or add one }

Vlad June 12, 2010 at 1:16 am

poti confirma ca ai atras 15,000 de vizitatori pe zi din asta? sau ai sperante ca poti sa atragi 15000 de vizitatori pe zi???? Eu unul nu cred ca este posibil pentru blogerii din romania (cel putin care au un blog scris in lb romana). Nu putem compara populatia americii + populatia angliei si probail inca cateva state in care majoritatea populatiei inca mai folosesc in dimeniul IT (in special internet) lb. engleza (predominant) care au acces la internet si folosesc google ca principal motor de cautare cu populatia romaniei care are acces la internet si foloseste google ca motor de cautare principal. Deci 15.000 de vizitatori pe zi pe un blog pur romanesc din google mi se pare chiar imposibil si ieri si azi si maine si pretutindeni, cu exceptia cazului in care lb. romana va fi pe locul 1 intre limbile de circulatie internationala. Va rog sa ma corectati daca gandesc gresit.

vlad June 12, 2010 at 1:20 am

vreau sa rectific o imensa greseala ce am facut-o in portul de mai sus si anume am precizat 15000 de vizitatori pe zi cand trebuia sa spun pe luna, oricum asta nu schimba cu nimic ceea ce am vrut sa scot in evidenta. 15000 de vizitatori pe luna din google pe un blog romanesc nu va fi posibil in viata asta.

BloggerIn June 12, 2010 at 7:44 am

@Vlad – Da, este vorba de 15000 de vizitatori unici pe luna. Sincer cred ca e posibil, dar nu pot garanta acest lucru. Dar nu e foarte important acest lucru, tehnica e mai relevanta. Si daca aduce un plus de 100 de vizitatori unici in fiecare luna si tot e ceva.

andrei June 12, 2010 at 9:54 am

Interesant. Totusi voi incerca sa adaptez putin metoda. Folosind Keywords Tool voi adauga mai multe din acele cuvinte generate in tagul META KEYWORDS in header… Sa speram ca merge.

Vlad June 12, 2010 at 10:47 am

@BloggerIn – intradevar tehnica este foarte buna si aduce si rezultate asta stiu cu siguranta, doar ca urmarind filmuletul din acest articol am fost oarecum indignat pentru ca eu personal sunt convins ca ce a realizat tipa rspectiva (ca o fi adevarat ca nu o fi…) un blogger roman nu poate sa reuseasca. Daca as avea un fond de premiere as acorda un premiu cu o suma importanta de bani pe acel blogger care are un blog in limba romana si reuseste sa aduca 15000 de vizitatori pe luna numau si numai din google keywordtool, fara alte modalitati de promovare. Ar fi o cursa interesanta nu?

BloggerIn June 12, 2010 at 3:34 pm

@andrei – Mi se pare o idee buna.

@Vlad – Ar fi foarte interesant. Cine stie, dupa ce ne mai cresc blogurile, poate initiem un astfel de concurs. :)

Vlad June 12, 2010 at 9:55 pm

@BloggerIn – numai ca dupa cum poate ai observat eu nu m-am mai ocupat de blog fiind prins intr-un proiect destul de insemnat si imi cam ocupa tot timpul, dar la un moment dat sper intr-o revenire in forta.

Cristi Mosora June 12, 2010 at 10:46 pm

Partea nasoala daca te apuci sa faci SEO serios este ca nu mai scrii pentru tine si pentru cititorii tai, ci pentru Google. E o arma cu 2 taisuri, te poate ajuta sau te poate ingropa.

freeseodesign June 12, 2010 at 11:22 pm

@BloggerIn, este o informatie foarte utila ;)

@Vlad, cunosc blog-uri romanesti ce au peste 50000 vizitatori unici pe luna

@Cristi Mosora, daca faci SEO pentru Google, vei avea vizitatori pe Google. Daca faci SEO pentru cititori, vei avea vizitatori pe cititori. Cu alte cuvinte, politica la Google se mai schimba, dar un lucru ramane valabil mereu, ca sa ajungi in top, trebuie sa scrii pentru cititori. Poti sa ajungi in top dupa anumite cuvinte, dar daca postul (sau posturile) nu sunt interesante …?

Vlad June 14, 2010 at 12:07 am

@freeseodesign – nu contest fapul ca nu exista blog-uri romanesti cu peste 15000 de vizitatori pe luna, probabil or fi unele si cu peste 100000 de vizitatori unici pe luna, dar nu cred ca toata aceasta audienta este adusa doar din google, deci vreau sa subliniez din nou DOAR DIN GOOGLE, nu yahoo, nu twitter, nu youtube, nu mass-uri, nu lasarea de comentarii pe alte blog-uri, nu spam si toate celelalte metode existente de promovare online sau offline, deci doar google.

SeeL June 18, 2010 at 5:23 pm

Eu sunt de acord cu Cristi Mosora. La urma urmei, utilizatorul este cel mai important. Asta din perspectiva mea.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: