9 Pluginuri WordPress pentru Twitter

by BloggerIn on March 22, 2010

Majoritatea bloggerilor folosesc Twitter pentru promovarea blogului. WordPress vine in sprijinul acestor bloggeri cu o gama larga de pluginuri. Iata 9 dintre acestea:

  1. Twittrup: Actualizeaza statusul pe Twitter cu ultimul post pe care l-ai scris. Are de asemenea optiunea de a include si un link scurt catre articol.
  2. WP to Twitter: Pluginul poate trimite automat un mesaj la adaugarea unui post nou, dar iti permite de asemenea sa trimiti un Tweet customizat. Pentru scurtarea linkurilor foloseste Cli.gs sau Bit.ly.
  3. Tweetly Updater: Trimite actualizari pe Twitter la modifcarea sau adaugarea unor posturi noi. Foloseste Bit.Ly.
  4. TwitThis Button: Adauga butonul de TwitThis in posturi si feeduri RSS si trimite un automat un tweet anuntand noul post.
  5. TweetMeme Button: Adauga butonul TweetMeme atat in post cat si in fedurile RSS.
  6. TweetScribe: Iti conecteaza blogul cu TweetScribe.me. Prin acest site cititorii se pot abona la blogul tau folosind contul lor de Twitter.
  7. Twitter Friends Widget: Cu acest plugin poti insera in blog lista cu folowerii tai, ca in pagina de Twitter.
  8. Twitter Friendly Links: Iti permite sa creezi un link prescurtat editat de tine.
  9. Tweetable: Plugin menit pentru a te ajuta sa integrezi Twitterul in blogul tau. Poate trimite automat tweeturi anuntand posturile noi, iti insereaza ultimul tweet trimis in sidebar si adauga un tweetmeme widget dupa fiecare post.

O lista mai detaliata cu pluginuri WordPress pentru Tweeter poti gasi pe technobuzz.net.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 5 comments… read them below or add one }

Vlad March 27, 2010 at 12:13 am

Am ajuns sa cred ca twitter nu mai genereaza trafic de calitate, deoarece exista programe care iti ofera posibilitatea sa automatizezi complet contul de twitter in asa fel incat omul prea putin mai viziteaza link-urile din mesajele de pe twitter. Sunt de parere ca daca vrei sa iti maresti bounce rate-ul apucate de promovare pe twitter. De asemenea sunt de parere ca daca nu iti automatizezi twitter-ul, creezi mult mai greu un trafic mare, dar macar are calitate. Daca ar fi sa fac o comparatie intre calitate si marimea traficului as zice ca twitter nu este satisfacator, dar pe de alta parte se compenseaza cu o promovare a brandului excelenta si contribuie la credibilitatea unui blog. Twitter e un fel de “radio șanț” – nimeni nu il asculta dar toata lumea vorbeste.

BloggerIn March 27, 2010 at 9:28 am

@Vlad – :) ) Foarte buna comparatia.

Vlad March 27, 2010 at 11:44 am

am vrut sa scriu “radio shantz” dar sin varii motive “sh” si “tz” au fost scoase cu totul din cuvant :)

BloggerIn March 27, 2010 at 12:56 pm

@Vlad – La mine e o problema cu diacriticele. O sa o rezolv curand.

Vlad March 27, 2010 at 1:52 pm

nu e nici o problema doar ca o sa zica unii ca nu stiu sa scriu (si asa am facut o greseala iremediabila am scris “sin” in loc de “din” dar e de inteles pentru ca “s” este langa “d”) :D

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: