10 site-uri pentru a castiga bani pe Twitter

by BloggerIn on March 12, 2010

Probabil ai auzit ca sunt bloggeri care castiga o gramada de bani de pe urma blogului lor, dar stiai ca se pot castiga bani frumosi si pe Twitter? De exemplu, Shoemoney povesteste cum a castigat $15 000 intr-o singura luna. Si daca cauti putin pe net vei gasi multe alte exemple.

Singura conditie necesara pentru a castiga bani pe Twitter este sa ai un numar mare de follower-i. Iar acest lucru nu este atat de greu de realizat. Apoi, ai nevoie de cineva care sa te plateasca pentru a publica anunturi pe contul tau de Twitter.

Mai jos gasesti o lista cu 10 site-uri care te pot ajuta sa castigi bani online, de pe Twitter.

1. Ad.ly

Ad.ly iti sugereaza un pret pentru tweet-ul tau – pret pe care daca vrei poti sa il schimbi – si te va anunta daca exista un sponsor interesat sa ii faci publicitate.

2. Magpie

Magpie te va pune in legatura cu cei care vor sa isi faca publicitate si au acelasi profil cu cel ales de tine. Poti sa optezi ca mesajele publicitare sa fie trimise automat sau sa iti dai acceptul pentru fiecare in parte.

3. Sponsored Tweets

Cu Sponsored Tweets dupa inregistrare vei putea sa alegi pretul cerut pentru fiecare tweet dupa care poti sa accepti sau sa respingi ofertele primite. Vei fi platit pentru fiecare click dat de folower-ii tai.

4. MyLikes

MyLikes ofera o lista cu sponsori dispusi sa plateasca pentru publicitate. Din momentul in care sponsorii alesi de tine isi vor da acordul, poti sa trimiti tweet-uri despre ei si vei fi platit pentru fiecare click dat de folowerii tai.

5. RevTwt

RevTwt cunoscut anterior ca Twtad.com, functioneaza pe baza principiului CPC (Cost per Click) au  CPT (Cost per Thousand Followers). RevTwt permite adaugarea mai multor conturi de Twitter.

6. Assetize

Assetize va trimite din partea ta cate un anunt publicitar selectat pe baza unor cuvinte cheie alese de tine conform profilului personal. Intervalul la care aceste anunturi sunt trimise poate fi ales de tine.

7. TweetROI

Dupa inrecistrarea pe TweetROI vei primi automat 10$ si vei fi platit in momentul in care castigul tau atinge 25$. Dupa inregistrare tu decizi ce vei promova si ce nu, iar tweet-urile for fi scrise de tine.

8. Twittad

Twittad iti permite sa castigi bani punand anunturi publicitare pe background-ul profilului tau de Twitter. Iti permite sa alegi tu durata si pretul.

9. Twivert

Twivert te va plati pentru fiecare click dat pe anuntul tau. Dezavantajul e ca va trebui sa te loghezi cu username-ul si parola ta de twitter.

10. TwtMOB

Dupa inregistrarea pe TwtMOB va trebui sa astepti pana iti va fi alocata o campanie publicitara.

Folosesti cumva unul din aceste produse sau altul similar? Reusesti sa castigi bani pe Twitter? Cum?

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 7 comments… read them below or add one }

Zoli July 1, 2010 at 9:30 pm

Foarte interesant nici nu stiam ca sunt chiar atate siteuri axate pe Twitter!

BloggerIn September 19, 2010 at 5:18 pm

@Zoli – Si nu sunt toate :)

Pavel Ionut December 18, 2010 at 8:16 pm

m-am inscris la cateva adrese de mai sus, cand o sa incep sa castig bani o sa va spun :) )

Noni January 14, 2011 at 6:48 pm

eu am vreo 700 de foloweri nu sunt multi da e binisor, am contul de vreo 4 luni:D

Daniel Roşca January 25, 2011 at 5:31 pm

Cu RevTwt primeşti foarte uşor ban pe twitter, pentru că încalcă termenii acestora. În urmă cu ceva timp am avut un cont prin care promovam un site internaţional şi prin care transmiteam un ad de pe RevTwt la 2-3 zile, însă Twitter a considerat că este ilegal şi mi-a suspendat contul până am şters toate tweet-urile cu ads. În cele din urmă mi-am recuperat contul, însă a trecut aproximativ o lună.

BloggerIn January 25, 2011 at 5:37 pm

@Daniel Rosca – Bine de stiu. Si eu l-am folosit o vreme dar nu am avut probleme.

andy December 3, 2011 at 6:28 pm

Care dintre ele este recomandat pentru noi cei din romania ?…..a primit cineva vreo plata?…astept un e-mail cu mai multe detalii

Leave a Comment

Previous post:

Next post: