Inca 3 obiective de atins in 2011

by BloggerIn on January 25, 2011

Desi 2011 a inceput de aproape o luna si probabil ca fiecare si-a stabilit deja obiectivele, va propun inca trei pe care sa le luati macar in considerare. Sunt obiective pe care le-am trecut pe lista mea, pe langa cele legate de blog, si care sunt sigur ca ma vor face mai fericit si, deci, ma vor ajuta sa devin un blogger mai bun. Cu speranta ca vor avea acelasi efect pentru toata lumea, iata ce va propun:

Obiectivul nr. 1:  Invatati lucruri noi

Daca vreti sa fiti competitivi in domeniul in care activati trebuie sa fiti dispusi sa invatati lucruri noi. In lumea in care traim invatarea permanenta nu mai este optionala.

Daca sunteti bloggeri (si banuiesc ca majoritatea cititorilor BloggerIn.ro au cel putin un blog) va puteti propune sa invatati cate ceva despre partea tehnica a blogging-ului, cum ar fi:

-HTML
-CSS
-JavaScript
-SEO
-PHP
-MySQL
-Apache

Obiectivul nr. 2: Apropiati-va mai mult de stilul de viata pe care vi-l doriti

Unul din lucrurile care ne fac (mai) fericiti este stilul de viata pe care il ducem. Ma refer la aspecte ca orasul in care traim, programul pe care il avem (cate ore dormim, cate ore muncim, etc.), flexibilitatea de a face ce ne place si cand ne place, posibilitatea de a petrece timp cu persoanele pe care le iubim.

Pentru multi aceste lucruri sunt mai importante decat banii. Asadar, in loc sa va propuneti sa castigati mai multi bani in 2011, sfatul meu este sa va incercati sa va imbunatatiti stilul de viata.

Obiectivul nr. 3: Lucrati la proiecte care va fac placere si de care sunteti mandri

Probabil ca fiecare dintre noi e nevoit sa faca lucruri care nu ne fac placere. E normal. Face parte din viata. Un obiectiv indraznet si important ar fi ca aceasta parte se reduca treptat, si sa ne ocupam de mai mult de proiecte care ne aduc satisfactii.

Desi pare dificil, e mai simplu decat va asteptati. Puteti incepe cu a va aloca o ora in fiecare zi pentru un astfel de proiect. Daca veti reusi sa faceti acest lucru macar cateva saptamani, veti fi surprinsi de rezultate.

Am pus aceste obiective in capul listei mele. Sunt ele prezente si pe listele voastre?

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 4 comments… read them below or add one }

Blog poker January 25, 2011 at 1:32 pm

Si obiectivele astea trebuie alese cu grija.
De exemplu partea cu programarea (daca nu esti in domeniu) ar putea fi realizata de oameni specializati.

Daca tu esti o persoana care stie sa creeze continut ar trebui sa te concentrezi pe asta. E la fel de important in blogging ca programarea – daca stii programare, invata Wordpress, si lucreaza la partea de backend si plateste oameni sa iti creeze continut.

Este destul de dificil sa lucrezi la toate partile unui blog… dar de asta exista siteuri de acest fel – Bloggerin.RO – pentru a sti cum rezolvi anumite detalii.

O zi profitabila!

Zina January 25, 2011 at 5:19 pm

Adi, la mine pe blog ai o nominalizare la concursul Cel mai bun blog din 2010 şi leapşa respectivă.

Andrici Cezar January 25, 2011 at 6:54 pm

In legatura cu punctul 3. La inceputul anului gandeam fix asa, intru in cat mai multe proiecte si castig multa experienta. Intrasem in vreo 3-4 proiecte, in altele 2 ma bagasera profii si acuma incerc sa le termin cat mai repede si tot aflu ca toate se termina undeva prin mai cam toate.
Sfat: Nu intra in proiectele in care nu cunosti detalii..
Off-topic: Dati click pe website, este un sondaj si as vrea sa-l completati daca se poate:)

Peter January 31, 2011 at 10:00 am

Da, am sa incerc sa dezvolt pe mai departe cele 3 obiective.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: