2 carti recomandate despre blogging (cu reducere)

by BloggerIn on November 12, 2010

Problogger.net reprezinta pentru mine un exemplu de urmat in materie de blogging. In primul rand pentru ca autorul, Darren Rowse, este adeptul drumului conservator, bazat pe continut de calitate si pe tehnici de promovare neagresive, fara texte pompoase de marketing, fara titluri pompoase, fara promisiuni fanteziste.

Pe Bloggerin.ro am recomandat mai demult una din cartile scrise de Darren care mi-au marcat activitatea de blogger, si anume, 31 days to Build a Better Blog. Este un ghid excelent care nu numai ca arata cum se scrie un articol bun, cum se promoveaza articolele, cum se urmareste evolutia blogului, etc. ci si propune teme pe care cititorul le poate implementa imediat. Sunt 31 de zile cu 31 de lectii si 31 de teme. O luna in care cititorul isi poate propulsa blogul la un nivel superior.

De curand, Darren a lansat si a doua carte, Copywriting Scorecard for Bloggers, de asemenea o carte de retinut pentru cei care vor sa obtina maximum din continutul pe care il publica. Este articolul pe cale de a fi publicat valoros pentru cititori, usor de citit si optimizat? Cartea prezinta o lista detaliata de lucruri pe care un autor trebuie sa le verifice inainte de a apasa butonul Publish.

Am prezentat (din nou) aceste carti pentru a anunta ca in toata luna noiembrie sunt disponibile cu o reducere de 20%. Asa ca, daca va intereseaza, vizitati aceasta pagina si in procesul de cumparare folositi cuponul november25.

[Carti ProBlogger]

P.S. Este vorba de carti in format electronic.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

Leave a Comment

Previous post:

Next post: