Concurs de maiestrie online – The Webmasters Challenge

by BloggerIn on November 3, 2010

Zilele trecute am primit un mail de la Daniel Scocco (DailyBlogTips.com) in care anunta lansarea pe 1o noiembrie a concursului "The Webmasters Challenge".

Ideea este simpla: participantii vor construi un site/blog de la zero, pe un domeniu nou sau pe unul pe care il au deja dar care nu a fost folosit, si vor concura timp de 4 luni pentru a genera cel mai mare profit.  

Premiul este de mai mult de $1000, adica este de cel putin $1000, dar poate fi mai mare daca numarul de participanti este mai mare. Detalii despre concurs, despre premii si despre modalitatea de inscriere gasiti aici.

Concursul este tentant si, daca nu as fi implicat in atat de multe proiecte, probabil ca as participa.

Mentionez acest concurs pe BloggerIn.ro din doua motive:

1. Poate exista printre cititorii acestui blog persoane care sunt interesate de un astfel de concurs. Pot participa toti cei care au o oarecare experienta in construirea de site-uri, in promovarea si monetizarea lor. Nu trebuie sa fie neaparat "guru". Pana la urma este o provocare, iar cea mai mare recompensa nu ar fi premiul, ci experienta acumulata.

2. Concursul merita urmarit chiar si de pe margine. Cum participantii vor contrui un site/blog de la zero se vor putea observa pasii parcursi si vor fi multe de invatat.

Se baga cineva?

Important! Daca cineva indrazneste sa faca acest pas il rog sa ma anunte. Sunt dispus sa ofer ajutor :)

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 4 comments… read them below or add one }

Meneopol November 3, 2010 at 4:35 pm

Ah, ce mişto sună! Am şi template, am şi domeniu .ro şi chiar îmi doream să mai dau drumul la un blog. Din nefericire nu am o nişă pe care aş putea pleca. Iar bloguri generaliste nu mai fac în viaţa mea. Dacă îmi vine ideea salvatoare poate mă bag. Dar concursul e supertentant!

Florin November 7, 2010 at 10:34 pm

Am si eu o intrebare: am citit ca se drumul la concurs pe 1o noiembrie. Sa inteleg ca pana atunci trebuie sa avem siteurile gata? Eu m-as inscrie dar e ceva de ;ucru la ce vrem noi sa facem… :( so, please, enlighten me!

BloggerIn November 7, 2010 at 10:44 pm

@Florin – Din cate am inteles eu, inscrierea e pana pe 10 noiembrie.

Florin November 7, 2010 at 11:24 pm

Oh, super! Atunci o sa mai discut cateva detalii cu partenerul meu si cred ca o sa ne inscriem! :D

Leave a Comment

Previous post:

Next post: