Analiza de blog #16: marsania.blogspot.com

by BloggerIn on October 3, 2010

Am revenit cu o noua analiza de blog si astazi ma voi ocupa de un blog adresat iubitorilor de fotbal. Dupa meciul de joi (Steaua-Napoli), e un un subiect numai bun :)

Design

Design-ul este placut si se potriveste cu tema blogului care este: "Fotbal pe banda rulanta". Nu exista logo, dar acest lucru nu este deranjant.

Imi place in mod deosebit sectiunea "S-ar putea sa iti placa si". Arata foarte bine!

Iata si cateva sugestii de posibile imbunatatiri:

  • Sidebar-ul cred ca e putin cam stufos. Poate ar trebui putin redus sau reorganizat. De exemplu, o parte din statisticile privind vizitatorii ar putea sa dispara. In general, e un pic prea multa informatie in bara laterala si acest lucru distrage cititorul de la continutul blogului.
  • O grupare mai compacta a banner-elor ar fi de asemenea utila.
  • Pentru multi cititori ar fi utila inscrierea la RSS prin email.

Domeniu

Dupa cum am mai spus de multe ori cred ca un blog cu domeniu propriu este mai valoros decat unul gazduit de o platforma gratuita si cred ca  "Fotbal pe banda rulanta" ar merita si justifica o astfel de investitie.

Continut

Pentru cei pasionati de fotbal blogul este foarte util si interesant. Articolele sunt scrise bine, iar comentariile pertinente. Din acest punct de vedere, numai cuvinte de lauda!

Optimizare

In ceea ce priveste optimizarea, cred ca se poate lucra la partea de SEO. Nu sunt folosite meta tag-urile keywords si description.

O sugestie legata de titlul: in loc de "Fotbal pe banda rulanta: Rubin Kazan – FC Barcelona 1-1 (rezumat video)" as merge doar pe "Rubin Kazan – FC Barcelona 1-1 (rezumat video)". Astfel, cred ca numarul vizitatorilor care vin de pe Google ar fi mai mare.

Monetizare

Blogul ar putea fi monetizat cu destul de mult succes folosind Google Adsense. De asemenea, ar merita incercata o afiliere la un site care vinde tricouri originale sau transmite meciuri live.

Concluzie

"Fotbal pe banda rulanta" este un blog excelent pentru cei interesati de sportul rege :) , cu continut de calitate si informativ. De urmarit!

Ce parere aveti de marsania.blogspot.com? Va place fotbalul? Cu cine tineti? :)

Daca sunteti interesati de o analiza (subiectiva) a blogului vostru ma puteti contacta aici.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 4 comments… read them below or add one }

Vlad October 3, 2010 at 2:26 pm

Foarte interesant :)

Ai putea sa imi faci si mie un review :)

http://www.rovlad.com
Multumesc :)

BloggerIn October 4, 2010 at 9:36 am

@Vlad – Te-am trecut pe lista :)

Fotbal pe banda rulanta October 16, 2010 at 2:26 pm

Multumesc pentru analiza realizata blogului Fotbal pe banda rulanta. Am decis imediat sa aplic una dintre propunerile tale, aceea de a cumpara un domeniu propriu. De asemenea, am pus pe b log un articol despre review-ul tau cu trimitere la articol. Comentariile cititorilor mei au fost cam asa: o analiza cit de poate de exacta. Felicitari, Bloggerin.ro pentru ca analiza a fost cit se poate de pertinenta. Recomand si altora sa solicite o analiza efectuata de un specialist in adevaratul sens al cuvintului.

BloggerIn October 17, 2010 at 11:45 am

@Fotbal pe banda rulanta – Chiar ma bucur ca te-ai decis pentru un domeniu propriu. Sunt convins ca iti va aduce multe satisfactii.

P.S. Nu sunt un specialist, doar imi dau cu parerea. Stiu din proprie experienta ca feedback-ul e foarte important pentru fiecare blogger.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: