Back to blog, back to reality

by BloggerIn on September 28, 2010

Dupa doua saptamani de vacanta am revenit pe baricade. Desi (mai) odihnit, inca parca nu simt un entuziasm extraordinar de a scrie articole si de a vorbi despre blogging. Probabil ca inca sunt influenta experientei pe care am avut-o si a dezamagirii simtite la intoarcerea in tara.

Foarte pe scurt, in Turcia, unde am petrecut doua saptamani minunate, totul parca se intampla cu viteza luminii. Ma refer la dezvoltarea economica, la contructia de locuinte, hoteluri si sosele, la imbunatatirea serviciilor.

Cateva exemple de cum merg treburile pe acolo:

  • In primul trimestru din 2010, Turcia a avut crestere economica de 11.7%. In conditii de criza economica mondiala, etc., etc.
  • Soseaua dintre Antalya si Kemer care trebuia sa fie gata in 2010 a fost inaugurata in … ianuarie 2010, in contextul in care are in componenta 3 tuneluri destul de lungi.
  • In Antalya sunt peste 300 de hoteluri de 5 stele in regim All Inclusiv, in timp ce la noi nu cred ca sunt mai mult de 2-3 in toata tara.

Si as putea sa continui cu nenumarate exemple. Nu mai vorbesc de modestia si simplitatea oamenilor de pe acele meleaguri, ca ma intristez prea tare.

La ei "se poate", la noi, din pacate, "nu se poate". :(

Back to …

Si acum, inapoi la blog si blogging. Pentru perioada in care am fost plecat am pregatit si au fost publicate automat o serie de articole de genul "Cum sa" pe care am de gand sa le continui in perioada urmatoare:

De asemenea, SeeL a publicat un guest post foarte interesant despre design si sper ca va publica si continuarea cat de curand.

Nu am uitat de analizele de bloguri. Toate cererile sunt pe lista si voi reincepe chiar din aceasta saptamana.

P.S. Acest articol este din categoria "Pe alte teme". :)

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 7 comments… read them below or add one }

andrei September 28, 2010 at 3:35 pm

Stiu exact la ce te referi. Eu am fost o saptamana in Londra. La intoarcere m-a lovit o scarba imensa de Romania. Cu toate astea, trebuie sa continuam. Noi niciodata nu o sa fim ca ei.

Bun venit inapoi! :)

SeeL September 28, 2010 at 7:04 pm

Continuarea articolului despre design este in productie. Imi cer scuze pentru intarziere. :)

Bine ai revenit.

BloggerIn September 28, 2010 at 7:50 pm

@andrei – Da, am avut si eu aceeasi senzatie cand am venit din Occident, dar nu ma asteptam la aceeasi senzatie, poate chiar mai amara, cand ma intorc din Turcia, o tara pe care multi romani o privesc, pe nedrept, de sus.

@SeeL – Ma bucur. Sunt sigur ca multi il asteapta :)

andrei September 28, 2010 at 9:05 pm

Turcia e tara mea preferata :P

Andrei September 28, 2010 at 11:53 pm

Salut, bine ai venit, auzi o singura treaba ai uitat sa spui: numaru de crime de onoare in turcia e si ala in crestere? :) ))

Iar acum am o tema pentru tine, vreau sa o studiem un pic… nu am fost atent daca ai facut-o sau nu. Am impresia ca google tine cont si de “nofollow” links. Am vazut o gramada in webmaster…. Inainte nu apareau.

Florin September 29, 2010 at 2:18 am

Eu inca nu am apucat sa calatoresc in afara tarii, dar am “calatorit” in afara bucurestiului :) ). Dupa ce anul trecut cand am ajuns pentru prima data in capitala mi s-a parut urata, murdara, aglomerata, incet-incet a inceput sa imi placa. Apoi a fost vacanta si mi s-a facut un dor nebun de oras, dar cand am ajuns inapoi iar am vazut numai partile negative :) ).

BloggerIn September 29, 2010 at 6:59 am

@Andrei – Nu stiu exact cu conflictele, dar pe partea economica stau bine de tot :) . Ma voi documenta legat de link-urile “nofollow” si webmaster tools.

@Florin – Ce bine ca nu (mai) stau in Bucuresti :)

Leave a Comment

Previous post:

Next post: