Provocare Problogger – 7 Link Challenge

by BloggerIn on July 17, 2010

Intr-un articol publicat ieri, ProBlogger propune scrierea unui articol care sa cuprinda 7 link-uri catre diverse articole (scrise de catre proprietarul blogului dar si de catre alti bloggeri) selectate dupa criterii propuse. Iata raspunsul meu:

#1 Primul articol: Ce trebuie facut imediat dupa instalarea WordPress-ului (4 februarie 2010). Dupa cum se vede am intrat direct in subiect :)  

#2 Articolul care mi-a facut cea mai mare placere sa il scriu: De fapt sunt doua, unul mai vechi – Blogging-ul si mersul la sala - si unul mai nou – Ce am invatat din victoria Spaniei la Campionatul Mondial.

#3 Articolul care a generat cele mai multe comentarii: Se detaseaza clar articolul in care am cerut feedback legat de noul logo – Concurs: Sa alegem logo-ul BloggerIn.ro impreuna.

#4 Articolul de pe un alt blog pe care mi-ar fi placut sa il scriu: Ce trebuie sa stii inainte de a-ti face un site - cei care vor sa isi faca un site sau un blog ar trebui sa il citeasca si sa raspunda la intrebarile din articol inainte de a se apuca de treaba.

#5 Cel mai util articol: Incerc ca fiecare articol sa fie cat mai util, dar articolul care pare cel mai apreciat din acest punct de vedere este: Cum sa optimizezi pagina de fani de pe Facebook.

#6 Titlul de articol de care sunt cel mai mandru: Nominalizez doua articole: Continutul – piatra de temelie a unui blog si Cum sa gasesti apa (pentru blogul tau) in desert.

#7 Articolul care as fi vrut sa fie mai citit: 7 sfaturi (de bun simt) pentru a crea un blog de succes.

Acceptati si voi provocarea #7links?

Daca da, nu uitati sa postati aici un cometariu cu link-ul catre articol. Sunt interesat sa le citesc. :)

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 2 comments… read them below or add one }

freeseodesign July 19, 2010 at 10:37 am

Mda, nu ma gandeam ca un articol de-al meu va fi apreciat de tine. Multumesc.
Succes in continuare.

BloggerIn July 19, 2010 at 12:27 pm

@freeseodesign – De ce nu? Imi plac articolele tale si le gasesc foarte utile.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: