Castiga o carte “Iesi din labirint” – finante personale si investitii ce functioneaza in realitatea romaneasca

by BloggerIn on June 18, 2010

La inceputul lui mai, am prezentat o campanie interesanta de promovare a cartii "Iesi din labirint", 100 de carti pentru 100 de bloggeri. Intre timp am primit cartea si pot spune ca e foarte interesanta si cu abordare originala in ceea ce priveste finantele personale.

Campania a intrat in faza a doua si sunt oferite alte 100 de exemplare celor care promoveaza filmultetul de prezentare, "De ce are romanul urechi de elefant". Se adreseaza tuturor, nu numai blogerilor.

Pentru a castiga un exemplar din cartea "Iesi din labirint" trebuie sa spuneti prietenilor vostri adresa la care pot viziona clipul video de promovare a cartii, cu ajutorul conturilor de Facebook, de Twitter, de Yahoo Messenger sau prin intermediul blogurilor. Conditia minima este de 30 de prieteni pe Facebook, 30 de urmaritori pe Twitter, 30 de contacte in contul de Yahoo Messenger sau minim 20 de vizitatori unici pe zi pe blog.

Mai multe amanunte gasiti aici. Merita sa incercati. Succes!

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 1 comment… read it below or add one }

Balazs Bohonyi June 20, 2010 at 12:15 pm

Pacat ca nu poate fi cumparata cartea respectiva. Acum 2 zile am incercat sa-l cunpar de pe site-ul oficial si am primit niste erori urate la trimiterea datelor de contact. Am incercat sa trimit chiar si un email dar nici ur raspuns. Eu nu voi promova ceva ce nu merge, sau merge prost…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: