S-a deschis cursul OnlineProfits – E (aproape) gratuit!

by BloggerIn on June 9, 2010

Anuntam in urma cu o saptamana ca OnlineProfits, un excelent curs de online marketing, isi redeschide portile. Dar vestea ce mai buna de abia acum urmeaza: OnlineProfits este gratuit! Sau ca sa fiu mai exact: aproape gratuit.

Adica cursul pe care in urma cu un an am dat $392 poate fi accesat acum pentru mult mai putin. Trebuie sa recunosc ca sunt putin invidios ca nu am beneficiat si eu de aceasta oferta.  :)

Online Profits Training ProgramDespre curs am doar cuvinte de lauda. Mi-a schimbat complet viziunea pe care o aveam legata de blogging si mi-a oferit foarte multe informatii pe care le-am folosit mai tarziu. E drept ca majoritatea acestor informatii pot fi gasite pe net intr-o forma sau alta, dar cursul le pune la un loc intr-o forma usor de digerat si foarte utila. Chiar si acum, dupa un an, revin la curs pentru a reciti anumite pasaje sau lectii.

Concluzia: Va recomand cursul OnlineProfits cu caldura.

P.S. Cursul nu e 100% gratuit. Inscrierea include obligatia de a va creea un cont de hosting la HostGator.com (mai scump) sau HostNine.com (mai ieftin).

Situatia este ideala pentru cei care nu au inca un site sau un blog, dar care vor sa lanseze unul in curand. Acestia vor putea urma cursul si vor beneficia si de hosting.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: