Online Profits – Curs excelent de internet marketing

by BloggerIn on May 31, 2010

OnlineProfits, un curs foarte bun de internet marketing, isi redeschide portile saptamana viitoare. E o buna oportunitate pentru cei care doresc sa faca saltul de la statul de blogger amator la cel profesionist.

In urma cu aproape un an am inceput sa studiez acest curs si pot spune ca mi-a schimbat complet viziunea pe care o aveam legata de blogging. M-am inscris din curiozitate, dar am ajuns sa ma felicit pentru decizia luata.

Cursul este structurat in 24 de module, fiecare cu 3-5 lectii. Fiecare lectie propune un “action plan”, adica teme, astfel incat ceea ce se prezinta poate fi usor pus in practica. In plus, cursul contine interviuri foarte interesante,  studii de caz si prezentari video. Iata cateva titluri de module:

  • Cum sa iti alegi un domeniu
  • Cum sa iti faci un site/blog
  • Introducere in SEO
  • Linkbuilding
  • Atragerea de trafic
  • Email marketing
  • si multe altele

Pana isi deschide cursul portile puteti downloada gratuit de pe OnlineProfits un scurt raport cu titlu “10 Deadly Business Mistakes You Should Avoid“.

Sfatul meu este sa luati in considerare inscrierea la acest curs. Desi este un curs de internet marketing, toate principiile se pot aplica cu succes in blogging.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

{ 2 comments… read them below or add one }

andrei May 31, 2010 at 12:48 pm

Eu ma gandesc in felul urmator. Daca ai ce iti trebuie (inteligenta sa ii zicem) faci performante pe net si fara carte. Daca nu ai, atunci poti sa iti cumperi toate cartile din lume ca tot nu te ajuta.

BloggerIn May 31, 2010 at 12:53 pm

@andrei – Asa credeam si eu pana nu demult. Dar am ajuns sa citesc carti si sa urmez cursuri care mi-au deschis noi perspective. Si rezultatele, cel putin in cazul meu, au fost semnificative.

Nu cred ca tine numai de inteligenta, tine si de informatie. Desi avem impresia ca informatia e pe toate drumurile, dar informatia de calitate, bine structurata si utila, este destul de rara.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: