5 bloguri despre blogging de urmarit

by BloggerIn on May 19, 2010

Anuntam zilele trecute ca ofer un exemplar gratuit din ultima carte a lui Darren Rowse, ProBlogger – Secrets for Blogging Your Way to a Six-Figure Income, celor care raspund la intrebarea “Ce bloguri despre blogging citesti in mod regulat?“.

Acum e randul meu sa enumar blogurile pe care le citesc des. Bineinteles ca citesc multe alte articole despre blogging, dar urmatoarele bloguri sunt cele pe care le apreciez cel mai mult.

Problogger.net

Dupa parerea mea, Problogger este cel mai bun blog de acest gen. Pentru orice blogger incepator ar trebui sa fie “cartea de capatai”. Informatia este numeroasa, bine structurata si excelent prezentata. Limbajul este unul accesibil, iar abordarea eleganta si neagresiva.

Iata cateva articole care merita citite de catre orice blogger:

Copyblogger.com

Copyblogger este un alt blog de referinta. Il citesc cu regularitate si il folosesc uneori ca sursa de inspiratie. Ideea de a analiza bloguri mi-a venit citind analizele facute pentru “landing page-uri”.  

In ultima vreme mi-au placut urmatoarele articole de pe Copyblogger.com:

DailyBlogTips.com

Cu Daniel Scocco am o relatie aproape personala, schimband mailuri si impresii despre blogging. Are mai multe proiecte pe care le urmaresc cu interes, printre care si DailyBlogTips.com. Initiativele lui sunt remarcabile si intotdeauna am ceva de invatat de la el. Iata cateva dintre ele:

BloggingTips.com

Pe BloggingTips.com scriu mai multi bloggeri cu perspective si opinii diferite, dar interesante. In ultima vreme a mai scazut calitatea articolelor, dar ramane un blog de urmarit.

Shoemoney.com

Am mai vorbit despre Shoemoney pe BloggerIn.ro. Autorul este adeptul unui marketing agresiv, un pic prea agresiv pentru gustul meu, dar cu care a obtinut rezultate remarcabile. O parte din aceste technici sunt descrise in cursul Shoemoney System, la care m-am inscris chiar de la inceputul anului.

O scurta concluzie: in materie de blogging avem multe de invatat de la cei din afara. Sunt mult mai orientati catre business si, cred eu, mai inventivi in acest domeniu. Asa ca incercati sa urmariti blogurile recomandate mai sus sau altele similare si sa invatati cat mai mult.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

Leave a Comment

Previous post:

Next post: