Testeaza cursul ShoeMoney pentru 60 de zile

by BloggerIn on February 27, 2010

ShoeMoney System

 

 

Jeremy Shoemaker a lansat luna trecuta un curs interesant despre modul in care se pot castiga bani online.  Este un curs de 12 luni al carui scop declarat este de a ii invata pe cursanti sa faca bani din diverse activitati online. Se adreseaza atat celor care au ceva experienta, cat si incepatorilor si chiar celor care nu au bloguri sau site-uri.

In principal, cursul este format din scurte filmulete in care Jeremy vorbeste despre experienta lui si prezinta concepte, unelte, site-uri care pot fi folosite pentru atingerea scopului: a castiga bani online. Iata cateva din subiectele abordate in prima luna:

  • Cum sa iti creezi un conturi de PayPal, eBay, AZoogle, ClickBank, etc.
  • Modalitati de a castiga bani online
  • Introducere in Affiliate Marketing
  • Ce este ClickBank si cum se foloseste
  • Cum sa iti idendifici audienta
  • Ce este acela “arbitraj” si cum se face pe eBay
  • etc.

O prezentare mai ampla a cursului si a lui Jeremy poate fi urmatita aici. De asemenea este disponibil un filmulet in care se explica notiunea de arbitraj.

Ca si cursant, pot sa va spun ca lucrurile prezentate sunt destul de interesante, dar sper ca vor deveni si mai interesante in perioada urmatoare. Costul e destul de mare ($195 pe luna), dar avantajul e ca se poate poate renunta in orice moment daca consideram ca nu merita investitia.

Cursul ShoeMoney isi redeschide portile pentru noi studenti marti, 2 martie ora 21 (ora Romaniei) si va permite celor interesati sa il testeze pentru 60 de zile. Daca sunteti interesati puteti sa va inscrieti in lista de asteptare.

Related Posts with Thumbnails

Vrei sa afli cum sa poti sa atragi mai multi cititori pe blogul tau,
cum poti sa il optimizezi si sa il monetizezi?

Inscrie-te la RSS


Introdu adresa de email:     

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: